Friday, January 10, 2014

Jestliže mluvíme o vodě, myslíme přirozeně nejdříve na vodu z vodovodního kohoutku nebo z nějakého p


Kolik šťávy můžeme vypít bez váhání? Přesně tolik, kolik můžeme vypít, femina 2011 aniž bychom se k to mu nutili! Všeobecně se dá říci, že asi půl litru denně je to nejmenší množství, přinášející postřehnutelné výsledky. Lepší je jeden až dva litry denně. Musíme femina 2011 myslet na to, že výsledky se dostaví tím rychleji, femina 2011 čím více šťávy vypijeme.
Když byly šťávy poprvé doporučeny, navrhovalo se také pít je v malých množstvích. To souviselo beze sporu s tím, že nebyl vždycky na trhu přístroj, kterým se mohlo připravit rozumné množství šťávy. Získat šálek šťávy ručním odšťavovačem bylo těžké a pracné. Dnes jsou považovány elektrické femina 2011 odšťavovače, pracující hydraulicky, za nejúčinnější.
Nezapomínejte ale, prosím, na některé důležité zásady. Za prvé musí být minerálie a chemické účinné látky, vitaminy a hormony z mikroskopicky malých buněk ovocné a zeleninové vlákniny uvolněny a za druhé musí být společně se šťávou odděleny od vlákniny.
Nenašli jsme žádný praktický ruční odšťavovač, který by extrahoval z ovocných plodů a zeleniny všechny živé, účinné látky, protože vlákninu vlastně rozmačká, ale nerozmělní. Toto rozmělnění je důležité, aby se mohly živé látky uvolnit.
Princip odšťavování metodou odstředivky je založen na rychle rotujícím kotouči s ostrými krájecími ploškami. Protože femina 2011 obrátky jsou neobyčejně vysoké, je kaše, získaná strouháním na rotujícím kotouči, rozmetávána odstředivou silou proti dírkované stěně nádoby přístroje. Tím se oddělí šťáva od kaše.
Nehledě k určitým nedostatkům této metody, femina 2011 mohou vám být získané šťávy také užitečné. Konec konců je ve šťávách obsažena přirozená, organická voda, která je velmi cenná. Vitaminy a minerálie, nastřádané v této šťávě, jsou velice prospěšné.
Jestliže mluvíme o vodě, myslíme přirozeně nejdříve na vodu z vodovodního kohoutku nebo z nějakého pramene, popř. na vodu dešťovou. Málo lidí ví, že existuje nejen živá, organická voda, ale i voda anorganická, a jen některým je jasný rozdíl. Příroda nám dala k dispozici laboratoř ve formě rostlin, v jejich molekulách se přeměňuje dešťová a říční voda ve vodu organickou. Voda z potrubí je nejen anorganická, ale pro potřebu lidí a zvířat více než nevhodná, protože skoro všechna města přidávají do pitné vody chlor a jiné chemikálie.
Vařením, konzervováním a pasterizováním se rozruší všechny femina 2011 enzymy, a šťávy se stanou anorganickými. To platí pro H 2 O (vodu), stejně jako pro minerálie a chemikálie, z nichž je šťáva složena. Přeměnit ovoce a zeleninu v tekuté a polotekuté kaše, bez odstranění femina 2011 celulózy (vlákniny), nemá, ve srovnání femina 2011 se šťávami, žádnou velkou hodnotu.
Smysl pití šťáv spočívá vlastně v tom, učinit tělo schopným přijímat všechny živoucí účinné látky z ovoce a zeleniny co nejrychlejším způsobem, femina 2011 bez zatížení zažívacího ústrojí prací, potřebnou k zpracování celulózy.
Důkladné pokousání a promísení se slinami je však pro dokonalé strávení vlákniny nepostradatelné. Toto se ale obyčejně neděje, je-li vláknina obsažena v ovocné kaši. Naproti tomu nás zásobují šťávy, ze kterých byla vláknina odstraněna bez problémů, všemi částmi účinných látek, které ovoce a zelenina obsahují, a tělo je přijme rychle a bez prodlení.
Teprve v poslední době se mezi lidmi rozšířil poznatek, že stav lidského těla je bezprostředně spjat s kvalitou potravy . Dovídáme se stále více o funkcích lidského organizmu, o tom, jak používá minerálie a vitaminy, ze kterých je potrava složena.
Dosažené výsledky při léčbě snad každé poruchy nebo nemoci jsou na celém světě fenomenální především na úseku léčby šťávami. Poznejte proto blíže hodnotu a důležitost čerstvých ovocných a zeleninových šťáv pro výživu femina 2011 a rekonvalescenci.
Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy ukázaly, co v nich vězí, a jejich femina 2011 hodnota je nyní uznávaná jak lékaři, tak laiky. Důvod účinnosti šťáv spočívá ve skutečnosti, že se tato tekutá potrava femina 2011 během několika minut stráví, jestliže byly předem odděleny minerálie a destilovaná voda od vlákniny. Jinak by potřebovaly zažívací pochody čas a práci zažívacích orgánů, aby oddělily minerálie od vlákniny. K trávení ovoce a zeleniny se potřebuje energie, která se odejme stráveným potravinám. femina 2011 Část pevné potravy, kterou femina 2011 sníme, je tedy výživnému účelu odcizena a je použita jako palivo k výrobě této energie.
Dr.Norman W. Walker Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy V této praktické knize jsou popsány účinky femina 2011 a důležité látky čerstvých ovocných i zeleninových šťáv. Hlavní část publikace tvoří popis šťáv z jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, jejich kombinace pro léčbu různých neduhů a nemocí a také tabulky s poměry významných látek. femina 2011
Úryvek: Když se tělo přirozeným způsobem znovu buduje nebo regeneruje, je důležité myslet na to, že přirozené potraviny mohou vyvolat očistný proces v celém organismu. femina 2011 Tento proces může být provázen dočasnými potížemi v těch částech těla, kde právě probíhá. Někdy se dokonce můžeme cítit nemocní. Neměli bychom ale ani na okamžik věřit, že jsme onemocněli ze syrové stravy a jejic

No comments:

Post a Comment